MEUBEL BEITS

Voor houten meubels of andere houtproducten.

MEUBEL BEITS

GESCHIKT VOOR VELE TOEPASSINGEN

Vestric Meubel Beits is robuust, weerbestendig, erg gemakkelijk verwerkbaar en extra dekkend.

MEUBEL BEITS

EIGENSCHAPPEN

MEUBEL BEITS

EIGENSCHAPPEN

BESCHERMT
TOT 3 JAAR

Door toepassing van robuuste bestanddelen en een krachtige UV blocker biedt dit product een robuuste bescherming tegen weersinvloeden.

GESCHIKT
VOOR BUITEN

Toepasbaar op houten meubels of andere houtproducten.

MEUBEL BEITS

PRODUCTEN

Rots Grijs Mat

1 liter/250 milliliter

Schelp Wit Mat

1 liter/250 milliliter

Zand Mat

1 liter/250 milliliter

MEUBEL BEITS

INFORMATIE

Vestric Meubel Beits is een watergedragen, dekkende, matte buiten- en binnenbeits voor het duurzaam behandelen van uw meubels of andere houtproducten.Door toepassing van robuuste bestanddelen biedt dit producteen goede bescherming tegenweersinvloeden. Het werken met een grondverf is niet nodig, Vestric Meubel Beits is in een keer dekkend.Het geeft uw hout een prachtige, luxe uitstraling.

Download hier het veiligheidsblad

MEUBEL BEITS

TOEPASSING

Vestric Meubel Beits is geschikt voor het behandelen van hout voor binnen- en buitentoepassing. Zowel voor het behandelen van meubels als nieuwe houtproducten of het renoveren van bestaand houtwerk.

Vestric Meubel Beits is geschikt voor meubels en bijna alle houtsoorten, zoals naald-, loof- en hardhout

MEUBEL BEITS

Gebruiksaanwijzing

Vestric Meubel Beits voor en tijdens gebruik goed roeren. Niet beneden +5°C en niet in de volle zon verwerken. Aanbrengen op een schone, droge en vetvrije ondergrond met bij voorkeur een langharige kwast of beitsroller voor water gedragen verfsystemen. Niet draagkrachtige oude lagen eerst verwijderen, schuren of afbijten. Draagkrachtige oude lagen eerst schuren en het oppervlak goed schoonmaken. Beschadigingen repareren. Voor aanvang altijd eerst de productinformatie lezen en eerst een proef van de beits op het hout aanbrengen om de ondergrond en verdraagzaamheid te testen. Na behandeling minimaal 8 uur tegen regen/water beschermen. Niet aanbrengen op vochtig hout (min. <20%).

VESTRIC

CONTACT