ROBUUSTE BUITEN
BEITS

Voor tuinafscheidingen, schuttingen, tuinhuizen en meer
VESTRIC ROBUUSTE BUITEN BEITS

GESCHIKT VOOR VELE TOEPASSINGEN

Een krachtige, water gedragen, zijdeglanzende buitenbeits voor het extreem duurzaam behandelen van uw buitenhout.
Extreem UV-werend door gebruik van UV-blokkers.
De beits is robuust, zeer weerbestendig, erg gemakkelijk verwerkbaar en extra dekkend.

VESTRIC ROBUUSTE BUITEN BEITS

EIGENSCHAPPEN

VESTRIC ROBUUSTE BUITEN BEITS

EIGENSCHAPPEN

UV BLOCKER

Vestric Robuuste Buiten Beits is extreem UV-werend door gebruik van UV-blokkers. De beits is robuust, zeer weerbestendig, erg gemakkelijk verwerkbaar en extra dekkend.

BESCHERMT
TOT 5 JAAR

Door toepassing van robuuste bestanddelen en een krachtige UV blocker biedt dit product een jarenlange, robuuste bescherming tegen weersinvloeden.

GESCHIKT
VOOR BUITEN

Toepasbaar op schuttingen, tuinafscheidingen, (Zweeds) rabat, palissades, hekwerken, pergola’s, veranda’s, schuren, tuinhuizen, carports en dergelijke.

VESTRIC ROBUUSTE BUITEN BEITS

PRODUCTEN

Zijdeglans Zwart

2.5 liter / 1 liter

Zijdeglans Rots Grijs

2.5 liter

VESTRIC ROBUUSTE BUITEN BEITS

INFORMATIE

Vestric Robuuste Buiten Beits is een krachtige, water gedragen, zijdeglanzende buitenbeits voor het extreem duurzaam behandelen van uw buitenhout. Door toepassing van robuuste bestanddelen en een krachtige UV blocker biedt dit product een jarenlange, robuuste bescherming tegen weersinvloeden. Het werken met een grondverf is niet nodig, Vestric Robuuste Buiten Beits is in een keer dekkend. Het geeft uw hout een prachtige, luxe uitstraling.

Download hier het veiligheidsblad

VESTRIC ROBUUSTE BUITEN BEITS

TOEPASSING

Vestric Robuuste Buiten Beits is geschikt voor het behandelen van hout voor buitentoepassing. Zowel voor nieuwe houtproducten als voor het renoveren van bestaand houtwerk. Toepasbaar op schuttingen, tuinafscheidingen, (Zweeds) rabat, palissades, hekwerken, pergola’s, veranda’s, schuren, tuinhuizen, carports en dergelijke.

VESTRIC ROBUUSTE BUITEN BEITS

Gebruiksaanwijzing

Vestric Robuuste Buiten Beits voor en tijdens gebruik goed roeren. Niet beneden +5°C en niet in de volle zon verwerken. Aanbrengen op een schone, droge en vetvrije ondergrond met bij voorkeur een langharige kwast of beitsroller voor water gedragen verfsystemen. Niet draagkrachtige oude lagen eerst verwijderen, schuren of afbijten. Draagkrachtige oude lagen eerst schuren en het oppervlak goed schoonmaken. Beschadigingen repareren. Voor aanvang altijd eerst de productinformatie lezen en eerst een proef van de beits op het hout aanbrengen om de ondergrond en verdraagzaamheid te testen. Na behandeling minimaal 8 uur tegen regen/water beschermen. Niet aanbrengen op vochtig hout (min. <20%).

VESTRIC

CONTACT