STEIGER BEITS

Geeft uw hout een prachtige, oud lijkende uitstraling.

STEIGER BEITS

PRODUCTEN

Steiger Beits Old Look

Vestric Steiger Beits is robuust, weerbestendig, erg gemakkelijk verwerkbaar en semi dekkend.

1 liter/250 milliliter

STEIGER BEITS

INFORMATIE

Vestric Steigerhout Beits is een water gedragen, matte beits voor het rustiek behandelen van steigerhouten meubelen of vurenhout. Door toepassing van robuuste bestanddelen biedt dit product een jarenlange, robuuste bescherming tegen weersinvloeden. Het werken met een grondverf is niet nodig. Vestric Steigerhout Beits is semi-transparant. Het geeft uw hout een prachtige, oud lijkende uitstraling.

Download hier het veiligheidsblad

MEUBEL BEITS

TOEPASSING

Vestric Steigerhout Beits is geschikt voor het behandelen van hout voor binnen- en buitentoepassing. Zowel voor nieuwe houtproducten als voor het renoveren van bestaand houtwerk.

Vestric Steigerhout Beits is geschikt voor steigerhouten meubelen of nieuw vurenhout.

MEUBEL BEITS

Gebruiksaanwijzing

Vestric Steigerhout Beits voor en tijdens gebruik goed roeren. Niet beneden +5°C en niet in de volle zon verwerken. Aanbrengen op een schone, droge en vetvrije ondergrond met bij voorkeur een langharige kwast of beitsroller voor water gedragen verfsystemen. Niet draagkrachtige oude lagen eerst verwijderen, schuren of afbijten. Draagkrachtige oude lagen eerst schuren en het oppervlak goed schoonmaken. Beschadigingen repareren. Voor aanvang altijd eerst de productinformatie lezen en eerst een proef van de beits op het hout aanbrengen om de ondergrond en verdraagzaamheid te testen. Na behandeling minimaal 8 uur tegen regen/water beschermen. Niet aanbrengen op vochtig hout (min. <20%).

VESTRIC

CONTACT